31 januari

jag har skit mkt att göra och jag vet inte vars jag ska börja, jag ska skriva klart bokrecensionen och so jobbet barn i världen ska renskrivas och en framsida ska ritas och kemi läxa i sex & samlevnad, ska kunna allt ;o och så måste jag typ planera min idrottslektion och nu håller jag på baka kakor ;o hur dum får man vara? efter skolan for jag hem åt glass och samtalde lite med min morbror, han ska nämligen vara "polis" medans mamma och pappa är på gran canaria. fuck säger jag bara! :@ på lördag far dom iaf, ska blir skönt. på kvällen ska jag hanna & johanna äta middag här, myyysigt :) nu ska jag gå å plocka ut mina kakor från ugnen och sen ta tag i läxan ? ;o pussssss

31 januari

nu sitter jag och väntar på min ständigt sena taxi, varför kan den aldrig komma i tid ? rigmor kommer bli rasande. varför ska man bo i björsbyn ?  typ det sjukaste stället att bo på ;o inte för att lite extra sovmorgon skadar ;b igår gick jag en prommis till björx, träffade assi & empe sen gick jag hem, det var jätte skönt :) kanske en aning kallt men vilket jag tror berodde på min sommar jacka. :D efter skolan ska jag till stan med hanna & johanna och sola sen ska jag och min syster sniffa ut en parfym som min mamma ska köpa på gran canaria nog för att  jag måste ta tag i so:n som skulle vart klar igår men jag har ingen ork. emil får fan göra resten! :) nu ska jag ringa till KG innan jag får psykbryy på taxijäveln!!!"21332qew :@:"

30 januari

 fick min efterlängtade klass tröja och byxa idag, den var skit coool! :D jag och matilda bakde semlor idag, dom blev typ missbildade och brända ;s for in till stan med brudarna vid lunch och åt på max. sen gick vi till ungdomsmottagningen inte för att vi behövde utan för att vi skulle på studie besök :b det var typ kul, fick en söt liten ask? med två kondomer i haha, sweeet ;)  gick på stan med matilda en sväng, hittade en jacka som jag vill ha men aldrig kommer att få... träffade hanna & johanna gick och solade, jätte skönt! nu ska jag ta en prommis till björx och möta empe & assi :)  pussssss!

29 januari

igår var jag med mamma på storheden köpte ett par täckisar & en bh sen solade vi, mkt skönt :) var hemma vid nio, cyklade till björx och träffade hanna & johanna sen vidare ... :)  kom hem vid tolv, tog feber eftersom jag frös så mkt på vägen hem och såklaart hade jag feber, inte vad jag behövde. jag som skulle lämna in min bokrecension idag ;S och våra klass tröjor som har kommit. imorrn efter skolan ska jag & hanna iaf till stan och sola. nu ska jag gå och ta en prommis :)




jag älskar dig!

27 januari

igår for jag & assi till anneli chillade och sen vidare till tobias grad men han hade snefylla? och slängde ut allihopa. mamma hämtade upp mig & assi, vi gjorde varma mackor. det var riktigt kallt ute så jag tog på mig en väldans massa kläder; långkallingar, jeans, mjukisar och täckisar, gick sen och mötte mogge, han följde med oss en bit på vägen till björx. gick in ett tag hos jake, hämtade min lillasysters sjal som varit där i år & dar ? ;o. sen vidare till porsön vad som hände där har jag ingen aning om, jag vill nog inte ens veta. vaknade iaf upp.. jag vet inte vars.. av en telefon som ringde, kollade på min telefon,15 missade samtal och 9 sms. hoppsan, hade visst inte ringt och sagt vart jag var till min mamma. cyklade hem och gissa hur glad min mamma blev, hon berättade att hon varit jätte orolig och typ ringt och väckt halva norrbotten vilket var mkt skämmigt! till och med min lillasyster blev glad när jag kom hem dock inte för att jag kom hem utan för att hennes efterlängtade sjal var hemma ... ;o på tala om sms plockade just upp min telefon ur fickan, 103 olästa sms... gissa vem som hade skrivit, om inte emil! ofc :)

nu ska jag förövrigt gå och börja läsa hemsöborna och skriva en bokrecension, den ska nämligen vara inne på fredag, har ingen läslust just nu + att den är typ skriven på gammalsvenska vilket är ännu jobbigare. usch!  godnatt! :)


you´re still with me in my dreams


26 januari

 


24 januari

prommade till björx idag, det var jävligt skönt & jävligt jobbigt och det gör jag inte om kan jag ju lova. Tog först mammas cykel men den gled typ i snön så det gick inte att cykla, dumpade den vid emilia och började gå. Gick längst vattnet och det var mycket dumt gjort,hade seriöst snö till knäna.efter typ en timma kom jag fram, mötte empe på gården. jag var sjö blöt och mina ben fötter var döda. hon jobbade så jag hjälpte henne att städa lite sen gick vi till konsum & köpte lite karrra. det var jag värd! :D thehe. körde en stresstunering, jag förlorade... som vanligt.  Tänkte precis börja gå hem då min pappa ringde och frågade om han skulle hämta. ojaa, tackade ju inte precis nej. och i övermorgon ta mina gratis sms slut har typ tre hundra kvar och skicka så det blir nog att dra en sms terror på emppoo. imorgon är det mormor & morfars begravning, men vad ska man ha på sig? det får blir ett frågetecken än så länge. nu ska jag ta och ringa Hanna, hoppas hon har några neews å säga  :) pusssis


 jag älskar er!


it cut me like knife when you walked out of my life

jag hatar att du hatar mig
jag hatar att allt blev så här
jag hatar att du finns
jag hatar att hanna & johanna ska till kiruna

det känns som jag hatar allt just nu, allt är bara så fel. Hanna och johanna ska till kiruna i helgen, vad ska jag göra ? imorrn är det mormor & morfars begravning, längtar inte precis.men ska vara ledig från skolan så det ska väll bli skönt. sen jag maja malin emliia och matilda tillbringa kvällen hemma hos matilda, vi ska laga gooomat och sen ska jag väll ta med nitendo wii och guitar hero. jätte länge sen vi hittade på något sånt, hoppas det blir trevligt! lördagen ska jag nog vara med amanda empe & förmodligen assi :) nu ska jag cykla till björx och joian empe, en stresstunering kanske ? :) känner att jag behöver röra på mig så kanske tar en prommis i djupsnön ist ? får se. :)


:'(

hallåå :) har inte kommit någon taxi än så nu måste jag vänta på att mamma ska palla sig upp ur sängen och köra mig till skolan, jag hatar taxi! min lektion har redan börja och jag kan ju bara gissa hur arg rigmor kommer att vara eftersom jag kommer försent varje torsdag. igår slutade vi halv tolv, for in till stan med brudsen, köpte en tunika och en t-shirt. emilia och malin käkade på max medans jag maja & matilda ville vara lite nyttiga och gick till dagobert. for till björx och var med hanna johanna amanda per & empe :) treevligt!


 dududu


:'(

jag älskar dig!


cry - Rihanna


:'(

I got all the symtoms like a girl with a broken heart

21 januari

  

sötnooos


:@

image7

hatar allt

20 januari

helt galen kväll igår, men vad hände ? orkar inte ens tänka efter ;o allt för komplicerat;s



heltunderbaar

14 januari

colbie caillat - bubbly

försov mig riktigt rejält imorse. hann inte ta den vanliga vägen till bussen utan kutade genom världens snöhög. snö till låren och 15 minus.. mmm :) träslöjad, en riktig plåga om jag ska vara ärlig.trähitler? ja! ingen spanska skönt! emil åkte buss hem med oss idag, kändes lite ovanligt att ha ett miffo ombord på bussen, inte för att jag ska säga så mkt men. trevligt :) kände mig ganska pigg på att städa när jag kom hem så har städat och burit massa stuffs till mitt nya rum.har även hunnit med att vika lite tvätt tsm med mamma och rivit ner alla tapeter hyllor och lister på min lilla toa, kändes skönt, den ska renoveras AV MIG! phah kan inte föreställa mig att det kommer bli klart i år. nu har jag bara läxan kvar, lät jobbigt. nu lockar mammas chokladkaka i kylen.. thwh pussss :)

som en dröm som aldrig slår in...


13 januari

DÖDÖDÖ


5 januari

 jag har vänt på dygnet totalt, skolan börjar på måndag eller tisdag enligt hanna ? börjar få lite panik nu måste börja vända tillbaka dygnet nu. idag sov jag till tre ,duschade och mötte hanna på konsum, vi drog en chilll och sen till grillen, vi pressade i oss varsin strips och sen gick vi till per kollade good luck chuck, helt galen film och många goda skratt. rekomendera den till hundra procent :D sen kollade vi på någon jätte läskig film kommer inte ihåg namnet, tyckte inte alls om den. hanna sprkade om kull skålen med cheesbollar och patrik somnade :)

patrik: fan vad de luktar chees.
 
hanna: per gillar att sova i chees doften.
 
haha :) kom hem vid ett efter en lång väntan på min mamma som totalt hade glömt bort mig? ;o kom iaf fram till att det blir trolltidermaraton med johanna hanna & per imorrn och så ska vi sova hos madyzz på söndag trevligt, har inte sett amanda på hela jullovet ;s nu ska jag gå å dra en chill..aloneee och sen påbörja en ny box med desperatehousewives. pusssss

no one

2 januari

igår mötte jag hanna på konsum, vi köpte lite karra sen gick vi till johanna och mystee jag och hanna tog vägen förbi tobbeshus där vi smällde några smällare HAHAHAHAH fyfan vad kul det var. hanna tände på och jag gömde mig bakomsparken haha fyfan.:)  jag gick till jake och käkade en macka för att stilla hungern som jag och hanna klagade på hemma hos johanna. sen gick jag & jake till norén,dom började spela cs, fyfaan vad trist det var, somnade nästan. fick just reda på att vi ska till thailand år 2009, ganska länge kvar men ändå  kul som fan & längtar sjuk mkt. nyår vart väll inte det bästa hittills men ändå okej hoppas det blir bättre än 2007 iaf .ska snart till hanna med johanna & kolla på pupppyyyn å bara mysa . imorrn ska jag till ikea med min familj ska typ shoppa los för jag ska göra en total makover i mitt rum, skööönt :)



du du du....


RSS 2.0