22 februari

hallå, ett tag sen jag skrev nu. har vart upptagen med jag vet inte vad, har inte haft tid att sitta vid datorn iaf.

igår var jag på stan med jake, köpte ett par orangeleggins, vad hände med det ? kommer typ aldrig att använda dom ;o menmen. tog en prommis med hanna sen på kvällen, jätteskönt! när jag vaknade upp idag så hade jakes mamma gjort frukost till mig, gulligt! :)

lugndag, har kollat blood diamond typ hela dagen, den var ganska bra :) Leonardo Dicaprio, Mmmmmm (; läckerbit! hah sen hade vi inte skridskor idag utan vi var tvungen ta en prommis ist,  åh nej! jag som har skavsår och det värsta av allt... Emil! vet inte hur många gånger jag blev ner knuffade i en snödriva , snömulad & snöbadad ;S sen det värsta av allt, han hällde en ramlösaflaska över mig ;S kändes som att jag hade kissat ner mig... ja :)

ikv ska jag iaf ut och gå med hanna sen ska väll jag assi, johanna & hanna hitta på nå najs :) pusssssss


19 februari

snart börjar gossip girl, jag håller typ på längta sönder. min nya favvi serie :)


sen ska jag och hanna ta en prommis, najs! kortinläggg hah :)


18 februari

           


igår var jag jake hanna johanna ante tobbe & norén på ormberget, grillade och åkte madrass och stjärtis och myste :)  kändes skönt att för en gångsskull hitta på något på en söndag. jag hanna & johanna hade madrass tävligt mot ante och tobbe, dom vann.. ;o  tung förlust!
 
- först över muren vinner!
- okej!
-aktas i backen tre hål i nacken!!!!
- BOOOM!
-ahaaaj(tobber skriker!)

haha roliigaste på länge! :) jag och jake tog oss en prommis ner till han sen, kollade på klipp från parlamentet av robert gutstavsson, åh gud vad jag skrattade, det rann tårar! hahahaha

idag vaknade jag tjugo i åtta, bad mamma sjukanmäla mig för att jag fått världens förkylning efter helgen men jag ångrade mig snabbt

16 februari

 

min alla hjärtans dag var bra, kom till skolan och på skåpet hänge en lapp där det stod; du är älskad! glad jag vart tills jag såg att vartenda skåp hade en likadan lapp ;o phaah sen fick jag veta att jag hade fårr ig på nationella i svenska, stor besvikelse!

igår böjade kvällen hos assi, vi skulle chilla men planrena blev ändrade. mamma körde mig till assi efter många om och men. där var assi dara robin simon kru drugge äggis & jocke. sen kom äggis på att vi skulle till lennart för att det var "fet fest" där. vi klämde in åtta pers i bilen och stackars kru fick sitta på taket. haha! gud vad jag tyckte synd om han. och stackars hanna och johanna fick cykla ;s och stackars assi fastnade mellan bilen och brevlådan;S

när vi kom fram var det typ tre pers där, yeah fet fest! så vi for till johnny på tuna. nio pers i bilen, ja man klämdes typ till döds. gud vad rädd jag var och det vart ju inte bättre av att kru körde heller ;s haha. vi lyckades iaf ta oss till festen konstigt nog. träffade lina från konfan där, jätte länge sen jag såg henne :) trevligt!  körde hem assi drugge och kru vid 4, men jag stannade kvar i bilen? ;o fick följa med på en crusing genom stan och sen tillbaka till tuna där alla somnade. vaknade klockan 8 och så for dom och släppte av mig utanför jake men jag vågade inte gå in utan tog mig en låg prommis över isen hem, det behövdes! kom hem klockan nio och märkte att jag hade blod över händerna, vet fan inte vad jag har lyckats med.

mina och hannas planer för måttsund blev ändrade, for in till stan med hanna ist :) snart kommer jake ska se melodifestivalen och hitta nemo och trycka karra, ska nog träffa assi en sväng också om jag hinner :)  slarvigt inlägg, men care ? :)


14 februari

image30

13 februari

sov jätte bra i natt, kanske för att jakes mamma sa att man ska stänga av mobierna på natten för då sover man bättre... trodde inte på det men testade iaf och det funkade! :)

var tvungen att åka skidor idag,suck!
 matilda och maja gnagde på idén att åka milen? . nja, jag var inte med på den idén! åkte iaf med hanna & johanna, tog 5,4an, vek in på en liten stig där vi satt och tröck karra ett tag och chillade. fortsatte och efter alla nerförsbackar gav vi upp, for tbx till skolan. vi kom aldrig fram till mål, likt. jag och johanna åkte iaf ner för cykelvägen på hem vägen. den var grusad men lyckade hålla mig på fötterna, lr ? haha nä jag ska vara ärlig.
ramlade faktist två ggr ;ooo
jag hanna & johanna kom fram till att vi ska åka snowboard i måttsund på lördag.
känner att det aldrig kommer bli av, så likt att allt vi planerar blir det inget av.

imorgon är det alla hjärtans dag, waldorf å massa mys hoppas jag på! :)


12 februari

http://www.youtube.com/watch?v=ru6ksrj8tcs


stan med johanna idag, köpte massa stuffs och käkade på dagobert, sen solade vi :)  myyyyyyyys! :) love you babe!


careboX

________________
I                                    I
I                                    I
I       carebox               I
I                                    I
I                                    I
I________________


11 februari

KATASTROF,  det är nog det perfekta ordet för fredagen.

william knäckte näsbenet på norén?
kru pajade bilrutan.
polisen.
FÖR mkt folk.
oinbjudet folk.
PMS utbrott? ;o
grannen.
bilar & skotrar.

... ja ni kan ju bara föreställa er hur min helg vart ;s

dara hjälpte mig iaf att städa när alla dragit, åt popcorn och spelade lite guitar hero, snackade gamla sommar minnen , mysigt! simon och jag gick och la oss i mamma och pappas bädd där min syrra och hennes kompis sov låg och pratade till klockan halv 6 då vi somnade, trevligt :) dara noren och jake sov iaf i soffan ? hah :) blev väckt halv nio efter ca. tre timmars sömn, dara hade gjort världens mysfrukost, tack min ängel! vid nio for alla hem utom jake som  hjälpe mig att städa gården. du räddade min dag! :) mamma och pappa anlände från canarie öarna vid åtta, fick två nya parfymer och karra :)

 söndagen tillbringade jag och jake i boden på nordpoolen, det behövdes verkligen efter helgen. trevligt iaf!

imorrn ska jag på stan med johanna, ska sola pussss

10 februari

image25haha! :D

7 februari

nationella prov i svenska idag, gick väll ganska bra.  skoldagen gick ganska fort kanske var det för att vi bara hade tre lektioner ? ;o  våran två timmars so lektion gick ovanligt fort kanske var det  också för att jag och simon tramsade lite väl mkt...? matafågeln :D HAHA! imorrn ska jag simon emilia & jag spela upp våran pjäs som ska handla om en judisk familj där emilia & simon gifter sig! hahahaha jag längtar så sjukt mkt! :D jag kommer dö av skratt. nu håller jag på att vänta på mina judiska kakor som står i ugnen ska bli klara, ska nämligen bjuda på en judisk efterrätt efter bröllpet hahahahahahaha. vi som brukar reta emilia & simon att dom är tsm, ÄNTLIGEN! :DDD

imorgon ska jag och tjejorna ha mysmiddag här, sen får vi se hur det blir av resten av kvällen  ::)

Don't hate on me

favoonsdag idag, typ min turdag?, peter och william hittade mina malins & emilias nycklar, fan vad glada vi blev. imorrn ska vi iaf spöa erik för att det var han som gömde dom ;@@@@ ge mig en lyckospark, tack :) bakade semlor till hela arbetslag 4. jag skulle göra mjölkfria och givetvis råkade jag heva i mjölk iaf, allt var stressig så jag orkade inte göra om. äh vafan vem bryr sig egentligen? hoppas stackarn inte dog iaf! 

dagens höjdpunkt var lunchmusiken, vi i 9f framförde Vincent - Don't hate on me och vi var såklart bääääst! 
bl kom på andra plats bara för att han var så snyggg


FET TISDAG

 kom nyss hem från stan, har solat med tjejorna. på vägen till solariet kom typ jesus och räddade oss. lr ? ;o hanna blev överlycklig! :D yes, veckan är räddad tack vare mig ? :) haha! hade på booster lr vad det nu hette i solariet så min fejja är ungefär lika röd som en kräfta, smart! vi som ska sjunga inför hela skolan imorrn, kill me!

nu till det äckligaste av allt.. i väntan på bussen kom det fram en indian? till oss med krulligt tomasdilevahår typ. han snackade indiska blandat med svenska och engelska. vi skakade hand och han frågade våra namn. fick typ aids :S han undrade om johanna var singel och om hon gillade att mingla. han sa typ att han drogs till yngre tjejer, haha ville bara dö. han sa att han gillade och ha sex också och att vi var välkommna hem till han. nej tack! han fick gissa hur gamla vi var.. han gissade på 20 ;o ska man ta det som en komplimang lr? han bodde iaf på björx och hade en dotter som var 1 år, stackar flicka! han frågade också om johanna hade psykiska problem.. Hmm, syfade han på sig själv ?

Hanna: är du hög?

Hanna; du får en tia om du dödar han!
 HAHAHAHAHA


5 februari

natinellaproven i svenska gick helt åt fanders, hann göra ungefär halv sen fick jag inte göra något mer. jag trodde vi hade mkt mer tid på oss plus att alla andra redan har fått läsa igenom texterna 2 ggr då jag var sjuk. ajja sånt är livet!

hände något jätte konstigt idag på svenskan,  både jag emilia & malin tappade bort våra nycklar. jag som aldrig brukar tappa bort dom och så just idag, missade bussen pga nycklarna.lesss. så nu måste jag betala 100 kr för att få en ny ;s fyfan. känner verklligen hur pengarna rinner genom händerna ;o ska snart och sola med hanna & johanna, lr orkar man ? har typ en tjuga att leva på resten av veckan. 
imorrn är det lunchmusik, jag matilda maja & emilia ska sjunga don't hate on me.
hoppas allt går bra, nog för att det kommer se fult ut när vi står helt stilla. ska man dansa eller ? ;o

4 februari

kände verkligen inge ork för skolan i morse så jag stannade hemma. vilket inte var så smart, våran sissta musiklektion innan vi ska uppträda inför skolan var idag ;o hoppas allt går bra iaf. vid tre kom ..nämner inga namn.., myyyysigt! (:  vid åtta mötte jag johanna och hanna vid perhuset, gick och köpte karra sen till johanna. kollade outsiders, mysko? ja! hannas pladaskpårumpan var nog dagens höjdpunkt. haha! visste inte om jag skulle skratta när hon låg där. på bussen hem kom ett sånt där efteranfall typ en timma senare,likt. ganska kul iaf. tog femmam hem för att få lite extra motion, bad carro möta mig. pratade typ med mig själv på vägen hem och en gubbe med hund gick förbi. han gav en konstig blick ; stördmänniska! kanske inte så konstigt iaf. nationellaprov imorrn, är nervös. hoppas det blir godkännt iaf :) nu ska jag nussa. pusssssssss


3 februari

 det var ett tag sen jag skrev nu. jag känner mig nästan lite beroende av bloggen numera så känner mig tvingad till ett inlägg :o

igår vaknade jag halv åtta för att hinna till flygplatsen och säga hejdå till min päron som skulle till gran canaria. for till stan med sis och solade sen till godishuset, köpte godis för 110 kr ;o . vid 5 kom amanda hanna och johanna, fixade oss och åt middag, mysigt :) efter ett tag kom per lilljeppe william bl. och sen kom simon kru robin & dara med skotrarna, stackars simon var jätte blöt och fick låna mina snykka "flodström"byxor och ett par socka haha :) sött! :o)  vid tolv kom någon på att vi skulle till tg på bv. fick åka bakom simon, helt galen ;o hos tobbe var det typ 30+ så vi for till björx, chillade och väntade in dara robin och hanna. träffade stackars william som hade gått genom flödvattnet över sinken, nååå tyckte jätte synd om han. :o släppte av hanna johanna och william sen följde jag med simon dara robin och kru till bensbyn på fet fest, HAHA. dött.se. föräldrarna låg typ och sov en dörr brevid så vi for. på hem vägen började siomn svänga på ngt konstigt sätt så jag fick typ 15 liter snö i fejjan och han svängde så mkt att jag typ låg i snön, jag var jätte rädd! sen kom dom på att dom skulle köra en helt annan väg hem, i världens brantaste dike. kru fastnade,kru fastnade igen och jag och simon fastnade, med snö till midjan och typ bara strumpbyxor vare bara att plumsa upp till vägen. stog säkert där en timma och försökte dra loss den, inte nog med det polisen kom också. tur att jag hade hjälm ;o sen fick dom typ akutlarm och drog, kom iaf loss tillslut. klockan var vid fyra när jag kom hem, blå och stelfrusen. kul kväll iaf :)

idag vaknade jag klockan tio, planerna för idag blev lite ändrade så for till stan med min lillebror farmor& farfar och åkte i isfiguren, trevligt. for till storheden och åt sen hem :)imorrn är det måndag, funderar på om jag ska ta in några extra väckarklockor i mitt rum annars lär jag ju aldrig vakna. hah pusssss

RSS 2.0