Secondhand









Var på kupan idag och fyndade, en söt liten topp och ett grått linne. cykelbrallorna är inte därifrån ;)
Älskar kupan! Billigt, bra och pengarna går till välgörenhet... eller gör dom det? hörde att han som äger röda korset hade köpt en fallskärm för pengarna haha. oki, intressant!

Nu ska jag sova, har min allra sista körlektion imorrnbitti se ska jag och amanda luncha på stan! :)

fail

vaknade halv sju av att mamma pussade på mig, så söt hon är! :)
Idag har jag inte gjort någonting alls, tog en redigsovmorgon sen drog jag och carro in till stan och gjrde lite ärenden och fyndade :)

 kan lägga upp ikväll för nu ska jag ut och övningsköra lite innan jag ska mysa med hanna och amanda på skurholmen :)

myggbett



Hanna tog ett kort på myggbettet mitt i pannan som dom flesta garvade åt, ser ut som en redigjävla finne. haha :D





nytt











nytt å nytt...

intresseklubben antecknar


pauus

tar en liten paus från mitt pluggande, min hjärna kokar! måste få tänka på nått annat ett tag. såg just att jag måste jobba på trästocks.. åh, jag som hade längtat. faste behöver cash till utlandet så det gör inte så mycket faktist:)




28 juni

har suttit på körskolan från klockan 12 till klockan 6... min hjärna är död. allt bara snurrar. funderar på vad jag har lärt mig egentligen av att sitta 6 timmar, kommer inte på något...

nu ska jag ätaaa sen ska jag möta hanna och amanda :)


27 juni

Idag har jag vart jävligt slö, knappt var ut genom dörren förutom på en liten mini prommis med erica då vi träffade Sara och då vi for och hyrde film. Har legat i min sköna säng hela dagen och läst lite teori och ätit go middag med familjen :)

Har nyss sett Did you hear about the Morgans? Tråkig film men helt ok ändå, hade nog för höga förväntningar.
Hann med att göra slingor också... vet att jag är hårfärgsberoende! och de roliga är att det har smittat av sig på hanna också :D haha

Nu ska jag sova ska upp tidigt imorrn, natti


27 juni

Mina planer för kvällen var att supa, var riktigt taggad. men eftersom inte hanna kommer ut på krogen så fick vi sitta på lulsundet och frysa med en mini eld i go vädret... ingen höjda kväll direkt.
Sen kom Ludde och company och räddade oss, vi fick värma oss i deras bil, tack baby! :)
Så jävlades vi med norrmän som sov på storhedens parkering, knackade på och frågade om tändare mitt i natten...
Om jag hade vart dom hade jag vart rätt så less!











bjussar på  några fin-fina ego bilder innan jag ska sussa.

natti


midsommar bilder































midsommar...

okej, jag trodde verkligena att det här skulle bli en fin midsommar med massa fina vänner och lite alkohol och en fin krans på huvudet.... jag hade fel
den spårade, och då menar jag verkligen spårade. Jag brukar vistas på fetster som spårar men den här var den värsta och jag skämtar inte!

Kvällen började fint med världens godaste middag med min fina familj och lite nära sen lite alkohol hos simon,
 ändå rätt lungt. jag tog min cykel och begav mig mot mattias som hade en fin midsommar fest hemma hos sig,
 hade riktigt trevligt tills det kom en massa oinbjudet folk och det blev kaos och slaggis.
 jag blev vittne till allt och fick blod över hela mig och det slutade med att 5 polisbilar fick komma.
 ja, ingenting kan beskriva kvällen. Tror varenda jävel som befann sig på festen var blodiga... plus alla miljontals myggor gjorde ju inte kvällen bättre. har tre bara i ansiktet så det säger ju allt, ett mitt i pannan är ganska så sniggt. Sen kanske jag har en hel myggsvarm i mitt rum så kommer inte kunna sova...
 Min fina kväll blev till katastrof! :(

Sänder lite kärlek till mattias och hoppas att allt gick bra!


hoppas att alla hade en bättre midsommar än mig tack och hej! :)





midsommarstång och midsommarkrans

Kransen är gjord, Midsommar stången är gjord.
Jag och Adam har kämpat och hunnit bli ovänner några gånger innan den var klar, men vi lyckades!
Min krans vart finast!

Nu väntar jag på go maten, vi ska sitta ute i solen och mysa sen ska jag bege mig till björx där vi ska fira med alkohol :)

Midsommar!

åh, jag älskar midsommar! ikväll firar jag den med gomiddag hemma sen med mina favorti brudar. Nu ska jag börja med mina kransar, det är ett måste på midsommaren.






Midsommar hos jocke för nått år sen! :)



Trevlig midsommmar!


grillkväll

Har haft grillkväll här med massa fint folk, nämligen sara hanna jacob per dara och isak. vi grillade middag, Dara hade gjort fruksallad som ingen rörde för att vi var så mätta. vi satt ute ett tag vid elden och gjorde ingenting, skönt! vi avrundade vid elva då jag trodde jag skulle sova men så vart det inte... klockan är nart 3 och här ligger jag.... kul att jag jobbar 11-19 imorrn. jag kommer vara TRÖTT!

hejda


AAAH!!!:@

Fan vad arg jag är nu! jag har panik med min teori, har kommit på att jag ligger ganska mycket efter och det är inte länge kvar nu... sen får man ingen mat när man kommer hem! SEN har mamma låst min internetbakn dosa som man loggar in på banken med! och nu kommer ett brev i lådan om att jag har fått förlängning i engelska och jag som är så jävla skltrött hur ska jag orkar med typ 3 engelska lektioner i veckan till? kommer ju gå till fem varje dag i trean.....  ååååh. inte min dag! :(








sooolen

vars är du?

låg och solade på altanen sen gick jag in och åt, när jag kommer ut igen är det helt mulet. jag blir så arg! har inte haft en enda dag med sol sen jag fick sommar lov... hoppas den kommer i veckan, för då är jag ledig! :)

Träffade fina söta älsklings Dara igår! jag är så glad!!! har inte sett han sen i kanske Februari... mycket trevligt! han hade så mycket att berätta vilket jag förstår.. vi kollade lite solsidan till klockan två sen vare gonatt :)

Nu ska jag åka och gör lite teori, jag gillar det inte men det är någonting som måste göras!


helgen

Torsdag= tjuvbad på arons med ett gäng. vi kom till och med i tidningen... haha. ungdommar tjuvabdar på arons. okiej, nu får dom ju ge sig, vem fan orkar läsa om det? har dom nyhetstorka eller?

Fredag= fest! vi var hos AG i gammelstad och det sög... sov hos amanda.

Lördag= vi steg upp väldigt tidigt och åt på max innan vi började jobba. skulle jobba 11-19 och skulle på farmen klockan 9 och jag var väldigt deprimerad för jag trode att jag inte skulle hinna och att mitt förköp var förgäves... Milkshake maskinen ville mig också något ont och jag blev ännu mera less... sen kommer Lina och frågar om någon ville sluta tidigare, jag tog chansen.. fick alltså jobba 46 minuter sen fick jag åka hem, jag blev glad igen. for hem och kollade lite bröllp, så fint det var men varför var vickan så ful? en äcklig liten krona på huvudet. Förfest hos amanda, buss till farmen! jag drack aldeless för mycket så vakterna fick mata mig med vatten haha! det jämde ut sig och efter ett tag mådde jag svin bra och jag hade ganska roligt faktist! :) Dock tappade amanda bort sin mobil och vi letade den hela kvällen, sen tappade vi bort amanda också, efter en jävla massa tjorv åkte vi hem och sov hos amanda :)

idag har jag vart på bilbingo med mamma, det började åska. åskan slog ner i måttsundbeget i en åskledaren, det var jävligt coolt att se :) adam och pappa kom hem från turkiet idag så vi har myst med film och chips och nu ska jag och adam sova i min dubbelsäng godnatt


Farmen

Jobbade på Max city igår med jenny och ida, det var faktist kul. jävligt lite kunder så blev lite långtråkigt kanske, annars helt okej! :)  syndade och åt där när det ändå bjöds på mat..... åh, min diet går inte så bra! :(

jag och ida slutade samtidigt, vi båda har bråttom, hon har nog en aning mer bråttom än mig. Båda våra mobiler ligger på strykbrädan och jag skulle hinna med en buss till amanda så hade också väldigt bråttom. Ida tar en av mobilerna och kutar iväg... min mobil. Efter lite tjorv bytte vi tillbaka men jag missade min buss.
Okej det kanske inte lät så roligt men det var kul!

For till Amanda och bokade biljetter till farmen, yeee! Hoppas det lever upp till mina förväntingar, för dom är höga :) Tror det kommer bli jävligt kul. nån mer som ska dit? :) sen for vi på donken och köpte mc flurry som var på rea efter det lite tjuvbad på arons, det är så roligt!  man känner sig som 14 och adrenalinet pumpar och man är alltid lika rädd att vakten ska komma och jaga en. sen skedade jag och amanda :)

Nuuu ska jag gå ut och sola ett tag för sen har jag tusen saker jag måste göra... och ikväll fyller Jasmine 18 så ska dit och fira henne! :)


heido

swingers

Såg nyss ett jävligt sjukt pogram om "swingers" man är som ett "vanligt" par fast man bjuder hem andra par och har sex med den andras kille och tvättom... helt jävla sjukt! förstår dom inte att dom gör bort sig ? jag satt då och skrattade åt allt dom gjorde och sa för dom verkade verkligen helt hjärndöda.
jaja, kul att ha kul på någon annasn bekostnad :)

Nu ska jag äta lite sen sova, ska nämligen jobba på Max i City imorgon, jag är en av dom få som fått chansen att jobba där. Ny erfarenhet och utvecklas, varför inte? Tack för att jag fick chansen! :)






En kniv i ryggen

Är jävligt besviken!  Tordde jag kunde lita på dig och att du var en riktig vän, jag hade fel.



Nu ska jag mamma och carro åka och äta lyx middag medans andra hälften av familjen sitter på en strand i turkiet med 40 graders värme och strålande sol...


studenter

Fina studenter! :)









kan inte sova, tänker a way to much! jag har aldrig vart en sån som tänker, jag bara kör mitt race. någonting har hänt. vill inte vara sån! impulsivitet är det bästa, slippa tänka och planera, bara vara och ta dagen som den kommer, brukar vara kung på det! men idag vill dom mig något, tankar, minnen, besvikelser, framtid, vänner... allihopa snurrar där inne. kanske dax att sova, börjar få huvudverk av alla tankar och tårar!

imorgon blie teori plugg som fan, ska fan ha körkort innan sommaren är slut!

hejdå


Diamanter



Om jag hade EN enda önskan då hade det varit att få träffa er igen!
 En enda sekund hade räckt, bara få se er, röra vid er, känna era lukter eller krama om er...
Känns som att jag inte hann visa hur mycker jag verkligen älskade och uppskattade er...



Jag älskar och saknar er!


personalmöte

Har vart på Personalmöte med alla bugermasters, det var toppen! lite möte sen grilla burgare och spela brännboll på udden. Och observera att jag ställde upp för laget och var med trotts mitt fuckade knä och ben... vi förlorade också  hehe :( 

Imorgon är jag ledig, så skönt! ska tagga för att jobba på City, kan bli kul! :)

Nu äre bara vi flickor hemma, Pappa och adam drog till turkiet idag så nu ska vi leva loppan här hemma :)

Nu ska jag sova.

nassi

HAHAHA





WAHAHAHAH hittade den här bilden från typ 7:an...



JAG HAR ONT I MAGEN AV SKRATT!



FFFFEST!

hade jävligt kul hos martina igår och det spårade.... cyklade till hanna och slaggade med henne och en hemlig kille.  vi gick upp vid nio och for och kollade på mina fina vänner som tog studenten... ett ynka år kvar, det går fort!

Nu ska vi äta tårta, min syster går ut nian, big girl! sen ska jag iväg på en jävla massa studentmottagningar, nu ska jag glida

SKÅL OCH HEJDÅ :)

SOMMARLOV!

det känns inte som att jag har sommarlov MEN DET HAR JAG! :D 

Resten av veckan kommer bli awesome, fest, fest, jobb, jobbmöte, jobbfest, jobba på city och ledig ;)  mitt sommarlov kommer bli det bästa på många år, jag är 18, fest, jag åker till turkiet med min fina hanna, trästocks, lk och jobb!

Nu ska jag göra slingor IGEN sen taggar vi för klass fest med led2Cp ;)

























nu får det fan räcka...

HELLO CASH, YOURE WELCOME! ;)

Jobbade min första stängning idag, tyckte att det var kul men väldigt mycket att göra! slutade egentligen elva men var hemma tio över tolv så blev lite övertid likamed mycket pengar ;)

JAG VILL PÅ ONSDAGSKLUBBEN, HANN INTE FÖR ATT JAG SLUTADE SÅ SENT :'((((( GRÅTER TYP PÅ RIKTIGT!
ALLA ÄR DÄR, JAG VILL VARA DÄR, JAG VILL VARA FULL OCH DANSA PÅ EN ONSDAG!!!! tur att det stänger på en kvart annars hade jag väll inte kunnat sova

nu ska jag sova för min mage bara skriker efter mat.... orkar inte göra mat.

SOMMARLOV IMORRN KAN INTE FATTA!
JAG HAR MITT SISTA RIKTIGA SOMMARLOV TYP SEN BÖRJAR JAG TREAN....

imorrn äre feeeeest med min fina klass, nu ska jag tagga i sömnen heijdo och nassi!

(VADÅ CAPSLOCK?!) :O


SLINGOR

Tjenis penis!

Sitter här med slingor i håret, carro ska gå bal ikväll så hon gjorde slingorna och jag tog resterna.... desperat.
men jag har hört av många att jag är beroende av härfärg. shit, börja aldrig färga! det är fan värre än cigg! LOVAR!!!111

Nu ska ni få höra mitt rekord i tid, jag försov mig litegranna idak så vaknade jag FEM min före bussen gick, och jag hann klä på mig och borsta tänderna SAMT cykla till bussen på den tiden! jävligt bra för att vara mig :)

VG I IDROTT, NÖJD FLIKKA!

nu ska jag iväg och jobba mitt första kvällspass ever, alltså till klockan elva sen blire väll onsdagsklubben ;)




HEIDOO



sjukis

Har blivit jävligt sjuk efter våran tältning på ormberget... hosta, snor, hes, ont i halsen. hoppas det släpper tills på onsdag för då är det onsdagsklubben som gäller ;)

Mina schnygga flikkor var här och sov med mig igår. vi skedade i min dubbel säng :)

har just vart och solat, ska vara negro till skolavslutningen :)
Nu ska jag äta sen kolla balen med mina fina, sen vila för imorrn är det skola, körskola, jobb som gäller!
varför är mitt liv så stressigt?!?!?!?!



Festerna som alltid spårar...

Började kvällen med ett glas hos fanny, med mina party brudar :) hade jävligt kul! Det spårade som vanligt.
Har just cyklat hem från stan till björsbyn i regn och orkan...........
nu ska jag äta sen taggar vi för en till partykväll. jobb imorrn 11-19 vad händeR?
Heido


















Bal


Var och kollade på sara erik per anna jennifer och dannes bal! :) fan vad fina alla var!






Jag börjar gråta, så fina!

Onsdagsklubben

okej, igår skulle bli en myskväll med brudarna...  kvällen började med en öl i handen på udden med massa människor, sen vidare till kafelino för dans och mera alkohol.
Dans och alkohol på en onsdgag kan fan inte sluta dåligt så efter all dans gick vi till mandyz och sooooov ;)

Jag skulle upp till skolan klockan tio imorsen men det gick ju inte så bra... nu ska jag lägga mig och sova ett tag, har bakismage :(

heijdo

1 juni



wie, jag och hanna vågade göra ett hål i örat idag, så stolt! :) oki, det kändes knappt.
sen har jag jobbat, nu ska jag sova... ska upp och promma imorrn innan frukost, får väll se hur det blir med den saken... men ska försöka. måste ju börja någonstanns...

bilder :)

Försov mig till kvart i elva idag så funderar på att skita i skolan helt. jo, så får det bli!
ska in till stan iaf och göra lite hål i örona med hanna först sen ska jag jobbba jobba jobbaaaaa.














lite bilder från mys i norra med hanna fernando och ludde :)
och från partyt hos alex :)


31/5

 igår var det mys och städdag... mys med mina fina flickor med chirre å marängswiss. älskar er!

Stressdag! jag somnade med min minidator i famnen igår medans jag väntade på att hanna skulle ringa... alltså jag bara slocknar framför datorn...  och glömde givetvis ställa alarm.
jag som skulle skriva prov och det var sista tilfället man kunde göra det, SYND!
vaknade elva av att jag låg på datorn. Fattar inte att den var hel efter helgens festligheter den vart med om. skulle göra teori med sara på peos halv tolv så fick stressa som en idiot! när jag väl var i stan så funkar inte datorerna, likt!
så brännde lite cash medans jag väntade på sara med per och company, dom ska nämligen till Turkiet samtidigt som mig och hanna! :)
kommer bli awesum!
sen solade jag och sara, sen kuta och göra ärenden och äta på dagobert på två min... ganska bra gjort!
 Köra fort som fan till jobbet.
hann åka från stan till jobbet alltså storheden på 15 min samrt stryka skjort byxor och stämpla in exakt 16.00. 
REKORD, har aldrig vart så snabb! ;)

nu är mamma och pappa hemma iaf, skönt! slipper man agera morsa åt två små snorungar. var faktist och handlade idag efter jobbet... GANSKA MÅNGA VUXENPOÄÄÄÄÄNG!

Ska lägga mig och mysa med teoriboken :)

nattttii


världen bästa helg

Jag har verkligen haft världens bästa helg med massor av fina människor!

Fredag förfest hos amanda med amanda sara, erica, per och Tano sen cleo. (VIP) ;)))))))) jag var full och glad! kanske lite förmycket...
Lördag väcktes man av sång och paket på sängen, bakis som fan! när mamma och pappa drog till sthlm drog jag dirr till affären och köpte mitt första lagliga cigg paket, men blev jävligt ledsen när jag inte behövde visa legg......
sen for jag och mös med sara och erica:) for hem och städade lite och började fixa för party!
käkade fin middag med Hanna, Amanda, Sara, Per, Erik och Danne, sen började det rulla in folk.  Och jag hade för jävla roligt och fick finfina presenter! ;)  sov inte en blund på hela natten... en kväll att minnas!

Tack alla fina människor som gjorde kvällen bäst! <3
puss på dig som hjälpte mig att städa!
















RSS 2.0