30

Idag har jag varit i min brors klass genom ett skoljobb jag har och beundras verkligen av dessa små människor... dom får mig att tänka jävligt mkt.

sen skulle jag till skolan så gick till bussen, självklart hade jag glömt plånkan och fick knata hem i jeans och converse i 17 minus grader, inte speciellt skönt med tanke på hur långt jag gick!
Sen bjöd mamma på lunch! :)

köpte stopp och väx idag till mina naglar, hoppas verkligen det fungerar eftersom jag har tuggat på mina naglar hela livet typ... slutade ett tag och dom var svin fina började dock igen.... Målade iaf på stopp och väx för ca 6 timmar sen och har fortfarande inte bitit så jag för framsteg ;) Testade smaka och det är nog inget jag 
vill tugga på direkt... smakade verkligen skit!

nu ska jag laga mat sen kanske det blir mys :)


vackra kvinnor



önskelista

















lite tips åt tomten ;)

möms






nu äre fredag igen

underbart med lite helg igen, känns som att veckan har gått aldeless för snabbt...

imorse stge upp halv sju och offrade min sovmorgon för att få min skoluppgift klar. var tvungen åka skolbuss med små barnen till porsöskolan och fråga min gammla lärare om jag fick göra min uppgift i deras klass. det gick super bra och jag är stolt över mig själv att jag gjorde det. i tid dessutom! 

Tog bussen till stan och läste lite ur min bok i lobbyn medans jag väntade på hanna. hoppsan, då kommer kjell bergqvist in knatandes och sätter sig brevid mig wiho intressant va ? :D
Men nu borde jag få lite extra status när jag suttit brevid en väldigt duktig skådis ;)

Vi gick iaf och åt väldigt god hotellfrukost... alltså jag och kjelle! 
okej, jag och hanna! :)

Sen hade vi idrott i gymmet, kul. fick en järnsticka i fingret av en hantel och det gjorde jävligt ont. De lät brutalare än var det var... sen fixade jag och kocke klart våra uppgifter och det vare underbart att få dom gjorda.
sen vare lite ärenden på UF. också väldigt skönt :) känner mig flera kilo lättare med läxor, kanske får lite fritid snart om jag fortsätter så här.

ikväll blir det mys med mina tjejor, idol chips godis läsk. allt onyttigt man kan komma på. sen blir det en tidigt kväll för imorgon blir det ikea med sara och hennes familj, skoj :)


julstämning

hoppasan hejsan.... vart ännu till nelly beställning med brudarna ikväll. denna gång en klänning :)

Sen har vi sjungit julsånger och bakat lessebullar och kollat Sunes jul klipp, höll på garva läppen av mig.
Nu ska jag sova, ska upp tidigt och fixa lite skol grejer så min sovmorgon blir förstörd :'(
sen ska jag smussla in mig på Quality och kolla lite när hanna arbetar sen äta en ljuvlig hotell frukost tsm sen ska vi idrotta med våran roliga grupp, älskar mina fredagar :D

hejhopp gummi snopp


tefat och grillor

har åkt grillor i coop med våran idrottsgrupp, de var jävligt roligt. hade även lite publik som satt och garvade åt oss, ca 7 pers på läktarn.

Har nyss vart och åkt lite tefat i i ormbergsbacken och drucki lite varm oboy med ett gäng, men det var jävligt kallt så åkte hem och kollade lite hollywoodfruar och pensionärsjävlar istället.

nu ska jag duscha lite och krypa ner i min sköna säng :)


vilken helg

fredag vare parttti, hannis fyllde 18 och sara fyllde i onsdags så dom hade dubbelparty i en lokal och det var helt okej :) min kväll blev inte riktigt som planerad, tänkte vara odräglig och spy hemma hos sara typ... men fick samtal om jag ville jobba på lördagen. självklart sa ja och la ner drickandet! :) sen kom min sötis och hämtade mig så mös vi lite <3

lördagen skulle jobba 11.30 till 16.30... helt utan rast. fick jobba över, trodde jag skulle dö av hunger... men jag överlevde :D  sen vare hem duscha å fixa sig för party hos amanda som också fyllde år. blev en grogg och lite spel sen fick jag världenshuvudverk och for till sara och tog det lugnt istället :) vi körde lite sällskapsspel mot kenny erik och pontus och vann ganska stort, sen vart de lite mörkerkurragömma också hahaha. jävligt roligt.

idag har jag bara legat hemma och städat, for till sara och kollade lite ensam mamma :)
nu ska jag sova för imorrn har vi skriller på idrotten och jag ser framemot det jävligt mkt. sen ska jag och vara statist i någon film, ja ok. sen blire mys med manyz. intressant liv nej.

hejdå


ont i öraaat

igår var det synd om mig, hade velle velle ont i mitt öra :( sen var jag tvungen vara barnvakt men det gick bra, vi åt på exotic och mös framför desperate.
Idag fyller en av mina bäsa vänner Sara år så har fikat lite smörgås tårta å deee, trevligt!
Så grattis på dig stumpan! <3

For och hämtade ut ett paket från nelly, som vart en stor besvikelse...
sen lite mys på det ;)


.........


kult

Fan, det gör nå så färbannat ont mitt öra.... säg inte att det är öroninflammation, har lidit av det ca en gång i veckan när jag var liten och det är så jävla jobbigt.

Kult att jag ska vara barnvakt ikväll och må så här :)

inte vad jag behövde just nu.....

bra dag

idag är en bra dag, lönen har landat på kortet och jag har shoppat lite smått....

även en beställning från style by tyra gjordes.

myst med sara och erica, kollat pensionärsjävlar. så jävla roligt! :p

vill bara säga för tionde gången att jag HATAR skolan, mitt schema, mina kurser. bläääääää!!!!!!11111


klick

Råkade klicka hem en fin grej från nelly...... he-he
Har även vunnit svin snygga piercingar på tradera :D

helgen

Torsdag: genrep idol med sara och erica.

Fredag: idol hemma hos erica.

Lördag: jobb

Söndag: trodde jag var ledig (100%) säker! hade slagit av ljudet på min mobil och stängt in mig på mitt rum, allt för en skön sovmorgon. vaknar av att carro kommer och skriver att jag har telefon.
 fan tänkte jag, hela sovmorgonen förstörd!
Max på linjen, kul att jag då hade glömt bort att jag jobbade. kom alltså 45 min sent. racerfart till jobbet. aja, sånt som händer.
Kan nästan svära på att det inte ska hända igen.
Fick sluta tidigare också så nu ska jag iväg och mysa lite :)

fjällis


Wiho, äntligen har jag fått min fjällräven och underbart fin är den. :)
Lovar att slita den med hälsan!

Idol var okej, sämst med platser och jobbigt att sitta så länge annars var alla duktiga och jag var duktig som glömde kameran...

Nu ska jag sova för imorgon är den riktiga premiären av elgiganten så ska dit mmed mamsen och hänga på låset.

idol







Jag och min pv



Jag min pv som håller om mig och ett fan som ville ha autograf...




Idag har jag lämmnat tillbaka min vinterjacka vilket betyder skinnjackan...vet inte vad jag vill ha för någon då budgeten inte är så stor men ska fundera ett tag och se om man bli nå klokare sen skulle vi rulla vidaro mot kvantum och kolla idolerna, vi råkade hamna bakom deras limmo och mamma rejsade i kapp och förföljde dom (körde även mot rött....). Sen var vi lyckliga små barn och tagit autograf av nästan alla idoler som befann sig på kvantum, mammorna fick agera fotografer.
Och Olle, så himla söt han är och dessutom bäst! han frågade tilloch med om jag skulle komma på idol imorrn eller fredag. vet att han är kär i mig ;)

Nu tänkte jag sova, ska offra min sovmorgon imorrn och åka med mamma till storheden för elgigantens nyöppning sen blir det skola och idol genrep med sara och erica. natti :)


pump

Har varit på bodypump med hannis, de var kul :) kanske skaffar ett kort dära, passar ju prima när man går skola i stan och man har hål osv och med tanke på mitt nya liv så borde jag ju verkligen skaffa ett gymkort...

sen lite mys, de var de mysigaste jag gjort hih.

nu kollar jag på scrubs (som jag förövrigt hatar)och dricker gainomax, cool som jag är.
Kom på mig själv skratta åt scrubs, fan ja som hatar det, sämsta humorn ever och konstig serie!

natti :)

halloween bilder


New life

Idag börjar mitt nyttiga liv påriktigt!


julkänsla

jag har fått riktig julkänsla nu när snön har kommit, har köpt en chokladkalender så jag är redo och lyssnat på lite julmusik.
Ska bli skönt att fira jul hemma i år, känns som att det var länge sen vi firade en riktig jul. har ju firat jul utomlands två år i rad. Ska bli så kul att vara med våran lilla släkt och äta julbord,öppna paket och mysa med mina vänner.

Jag längtar till julafton!

:)








sovmorgon

fick sova ut ordentligt idag och skönt var det! :)

Nu håller jag städa mitt rum så kanske mina vänner vågar sig hit igen.
dammsugaer skurar  och dammtorkar för fullt med tönda doft ljus och lite musik, mysigt de med :)



8 november

jag som försökte sova ut idag, det gick inte. blev väckt av mamma vid tio.
åkte iväg på stan i hopp om att hitta en vinterjacka, och jag gjorde :) Nu slipper jag äntligen frysa halvtihjäl bara jag går till bussen i min skinnjacka. Och min fula röda äckliga spy jacka kan jag slänga i soporna. full i spya från att en idiot spydde på mig. Idag tackar jag den idioten för det annars hade jag nog aldrig fått en ny jacka...
Har haft den jackan sen 2007 så är spyless, om inte idioten hade spytt på den hade jag själv gjort det.

Åkte och hälsade på min kära farmor och farfar sen for jag hem och konkade ihop min egna gratäng och drog iväg till sara för mys middag med henne och hanna, rikgt mysigt och gott :) vi såg lite film och nu ska jag krypa till sängs.

natti :)


sällskapsspel

Svängde förbi kyrkogården och tände ett ljus på mormor och morfars grav, så himla fint det är där! ser ut som en hel stjärsnhimmel på marken.

Sen spelade jag hanna sara och dara lite sällskapsspel och hade trevligt :)

Nu tänkte jag hoppa till sängs, ska sova ut ordentligt imorrn så ska stänga av allt som har med elektronik att göra så ingenting kan störa min skönhetssömn...





All helgona

Igår blev det lite jobb sen hem fort som fan och iväg på halloween fest, begav mig väldigt sanbbt därifrån.
Men min kväll var den bästa på väldigt länge, underbar! :)

Idag har jag jobbat och det har snöat som fan, mysigt med lite snö :)
Hade verkligen vela besöka kyrkogården idag. massor med snö och tusen gravljus... åh så fint! 
Känns som att jag måste svänga förbi där ikväll. JAG SKa!

Ikväll blir det sällskapsspel och film hos Sara med hanna och erica kan bli skoj, kanske sovar över också :)


Delete

Jag önska jag kunde trycka på delete och börja om på nytt.


godnatt

Idag har min dag varit fet...  vaknade halv tio. legat och latat i sängen och kollat nickolodeon till halvtvå då jag förflyttade mig med datorn till soffan.
Har ingen motivation så blev inge städa idag heller, det betyder en tredje natt i glas splittret.
For och åt middag med sara på max, hehe. fyfy! (Trist att gymkortet gick ut igår)
sen vart de lite godis läsk och chips till en dålig skräck film i Saras lägenhet, känns som att det kommer bli många sånna kvällar där.
Nu sitter jag och äter popcorn i våran nya sköna soffa, kommer nog tillbringa många timmar i den med.

men nu ska jag krypa ner i min underbara säng full i glassplitter :)

natti


.






3 november

Hann inte städa någonting, Rille ringde och frågade om jag kunde jobba stängning, Mer än gärna! har ändå inget bättre för mig när det är lov så varför inte jobba och få lite pengar, det är alltid lika kul när dom kommer in på kontot dock inte lika kul när dom är slut några dagar senare...

Hoppas på en ledig dag imorrn, har tusen ärenden och vill träffa min fina.

nu ska jag krypa ner i min underbart sköna säng med glassplitter och min lilla prins Lasse :)

Natti :)


lov

måste göra något vettigt av mitt lov så tänkte försöka städa lite i mitt hemska rum, nästan så man inte vill gå in där... har vänner som kan intyga. och igår när jag skulle sova råkde jag givetvis slita ner min lampa som står på hyllan ovanför sängen så det gick sönder och jag fick glas splitter i hela sängen men jag har sovit lika bra för det :)

Jag har fortfarande svin ont i min svanskota efter min vurpa på jobbet i lördags... kan man bryta svanskotan? tror fan jag har lyckats. det är fruktansvärt blått och gör ont för varje steg jag tar. Har aldrig haft så ont i hela mitt liv, inte ens när jag bröt handleden...

okej, nu ska jag ta tag i städningen göra ansiktsmask och färga mina ögonbryn medans jag damsuger sen kommer sara och hämtar upp mig för massa ärenden.



motivation

Vill städa
Vill gå på stan
Vill umgås
Vill träna
Vill göra mina läxor....

Vars är min motivation?


RSS 2.0