ny hårfärg

Mina kära vänninor har vart här och slingat mitt och hannas hår, vet inte hur det ser ut ännu för jag har inte kollat mig i spegeln men jag gissar på att jag ser ut som en tiger. nu har jag gjort en inpackning med olivolja och en plastpåse på huvudet som jag ska sova med inatt.

nu tänkte jag börja med mitt hemprov (00:53) för jag kan inte sova...


HEIDO


4 dagar kvar!

 4 DAGAR KVAR TILLS JAG BLIR VUXEN KVINNA, TILLS JAG FÅR KÖPA 3,5OR, TILLS JAG FÅR KÖPA NIKOTIN, TILLS JAG FÅR TA KÖRKORT, TILLS JAG FÅR GÅ UT PÅ KROGEN :D:D:D:D:D wihoooooo

älska mitt liv just nu, känner mig så jävla lycklig!




mvg ;)

ÅÅÅkej, MVG på småföretagande provet. inte ett enda fel. Då måste provet alltså vart jävligt lätt eftersom jag inte ens öppnade boken en enda gång och pluggade... borde inte alla prov vara så enkla?


Natttzi


Maran

Igår hade Jag och Hannis mys i norra hamn med filt och snacks, sen kom även Fernando och ludde förbi. riktigt trevligt! Satt där ända tills solen gick ner sen bytte vi place till roaster :)

Nu ska jag äta en räjäl frukost, ägg och fiberhavregrynsgröt! och börja tagga inför Maran.
Fan vad jag ska löpa idag! SINNES. Förra året gick jag, idag ska det löpas utav bara helvete!

Grattis till Adam som fyller 10 år idag! så ikväll blir det tårta och sen lite mys hos alex med ett gäng




heij




Fan, nu är det en vecka sen vi var på grönan i sthlm, var fulla, levde jävulen, åkte tilt, tog kort med plexus :( vill tillbaka! fan vad tiden går fort, helt sjukt.

Har haft körlektion idag och bokat uppkörning hihi ;) säger inte när! men imorrn är det en vecka tills jag fyller 18, helt konstig. blir krogen för första gången i mitt liv om man inte räknar med sthlm!

har nyss vart och solat med mina tjejor, nu ska jag äta sen iväg på en cykeltur med hanna, tagga inför maran



Grrrrrrrrrrr, hotttti ;)

Stockholm

Nu ska jag och mina favorit brudar börja dra oss mot tåget till sthlm, vi ska ha så förbannat roligt!




HEIIIDOO!


tandblekning


sitter och bleker mina gaddar inför sthlm. ikväll åker vi ju, känns helt sjukt! men fan vad kul vi ska ha. ska snart in med Sara till peos så ska vi sätta igång med teorin... känns tungt men det måste göras! har mycket att göra, så ska försöka gå och sminka mig med den här skenan i käften. man kan inte svälja slem så det bara rinner ut. haha




bilder


































en hel del bilder från den senaste veckan :) hihi


tjenaaa

halkbanan igår riktigt jävla roligt, känns som att det inte är länge tills man har körkortet. bara man orkar sätta igång med teorin så borde jag ha det snart!  Steg upp klockan fem och det var förjävla tungt! skulle vara på peos tjugo över sex och jag var gode nervös... tänkte att jag aldrig skulle klara det och vilka man skulle få åka med, massa killar som skulle sitta uppe i tornet och garva åt mig?  vi var två brudar och två grabbar iaf, ett härligt och trevligt gäng och halken kunde varken gå bra eller dåligt men visst fan fick man garva åt varandra.  det roligaste var nog att åka bilen som voltade hihi.

Idag var sissta skoldagen före långhelgen och det betyder...................... Stock to the holm tomorrow!


wihoo har just packat väskan ;););)

halkbana

imorrn klockan 6.20............ jag ska alltså upp 5!
har börjar med min teori idag, jobbigt!
 men nu ska jag och min snygging krypa ner i bädden :)

Morrn!

Jag har en fet sovmorgon idag eftersom alla andra har nationella, jag är ju då lite spec så jag behöver inte göra det idag! lyx. vilket innbär sovmorgon till halv två.  Men idag är jag uppe tidigt och jag ska ha körlektion halv ett och sen ska jag och sara  börja plugga teori tillsammans!

ikväll åker jag och jacob till hans stuga och myser 

6 dagar till sthlm med brudarna :)
22 dagar tills jag fyller 18! ;)


fin jag är

Vår




det är vår och jag ha hur mycket energi som helst och allt går bra! 
En vecka kvar tills jag hanna amanda sitter på tåget påväg mot storstaden. kommer bli åZZZum!

i helgen blir det lungt, jag och jake själva i deras stuga i Trundön en dag, bara ta det lungt :)
Sen fet party på lördag, mamma har 40 års kalas, det bjuds på buffe från kalaskulan. inget man vill missa! :p sen är det väll bara att utrymma huset, det brukar lätt spåra med mamma och karaoke....

nu tänkte jag sova, har bakat hela kvällen till våran ledarskapsaktivitet på golängen med 50 pers från furuparksskolan...

Ödet.


Idag vaknade jag runt halv nio, alla har åkt till skola och jobb. jag duschar, slår på radion. då brukar lasse komma och joina när han hör att jag poppar, men inte idag. kändes jävligt tomt, gick och letade i hela huset verkligen överallt. gick ut och kollade och ropade. ingen lasse.
jag tänkte att han låg och sov någonstans så jag stressade iväg till skolan.
när jag sitter på matten ringer rose-marie, jakes mamma. jag hade med mig mobil på lektion för typ första gången, hatar att bära på den. Hon fråga om vi har tappat bort våran kisseunge. ja säger jag eftersom jag inte sett hnom på hela mrgonen. Han var tydligen och sptserade runt på universitetet, stackars liten bäbis hade gått vilse!
han har alltså gått flera kilometer till universitetet från björsbyn...
som tur hade jakes mamma just sett honom, hade hon kommit en minut senare hade han nog inte legat här nu. snacka om ödet. Att just hon såg han just den minuten på det stora universitetet, den enda jag vet som jobbar på universitetet dessutom. att jag råkade ha med min mobil på lektionen. att nyckeln låg ute på bron just den dagen. att hon var den enda som kunde fånga in han och inte någon annan av de som jagade honom.  jävligt häftigt!

jag är glad att rose-marie hittade min bäbis!
JAG TROR PÅ ÖDET! 

nu ska jag och my lover mysa!

godnatt




sthlm 10 dagar kvar!
18 år 26 dagar kvar!


sweet as sugar







sweeet

neeeew










Tequila

jag hade en fin valborg med fint sällskap! puss på er.
tequilan slår till fint och man får karatefylla och det är jävligt roligt. kanske inte lika roligt dagen efter....
 det hela slutade med att jag låg i min egen säng och spydde.... frågan är ju hur jag lyckades ta mig från björx till björsbyn utan en skråma, konstigt.
hade inte suttit helt fel med lite bakis mat, maxmat hade inte suttit helt fel ändå. 

idag blir det smörgåstårta till bakismat, faffa fyller 70!
grattis min älskade faffa<3



och nu börjar jag med nedräkning!

29 dagar tills jag fyller 18!
12 dagar tills jag åker till sthlm med mina älsklings brudar!

Den här sommaren kommer att bli awesome!

RSS 2.0