stOr chej

imorrn fyller jag 19år, känns galet!
imorrn blire jobb sen party för hela slanten!

kung i baren

Back!

jag är tillbaka! oj så ni har saknat mig och mina super inlägg hehe.

veckan i napa gick galet fort, och jag har aldrig varit på en roligare resa! måste dit igen, snart!

har inte hunnit göra annat än skola och jobb sen jag kom hem, har jobbat stängning två dagar i rad nu. city igår med fia och storis idag med mallan som ska sluta... vi hade en fin sista stängning iaf :')

på söndag fyller jag fan år, shit vad tider går fort. kan nog snart börja min nedräkning till syssedagen. Ni kan redan nu börja skicka era listor så jag kan köpa ut åt er när dagen är kommen ;)

nu ska jag soooova. skola, p-möte och hälsokväll väntar imorrn!

1 DAG KVAR

vaknade för fan idag, varning för tanten typ.... drog på staden och stoheden en sväng innan jag började jobba tolv. jobbade till fem. och det har varit kaos iprincip hela dagen och då skämtar jag inte... fick panik. ville ta mitt liv, ville dränka mig själv i fritösen. jag överlevde med lite peppning från malin! Det var iaf mitt sista arbetspass innan cyper. jippiiii
hanna och amanda hälsade på en sväng också. sen såg jag mello, saade var ju kung. trodde vi skulle komma sist, ack så fel man kan ha.
och nu är det 1 dag kvar till avfärd. äntligen!

läxor

läxhögen är nog fan både längre och bredare än mig, då är det illa. dax att börja avverka..
tjenis penis

fan för läxor

fan vad doktig jag är. har gjort bort ett prov och en ANALys idag, håller på med en sista utvärdering för idag. fan vad kung jag är! en riktig kämpe.
sen blire lite träning på det om man ork. imorgon har jag en lektion, fan så ovärt. sen är det bara fredagen kvar i skolan plus helgen då innan vi beger oss mot soliga ayia napa.
kung i baren.

Tisdag

satana vad slut jag är, sprang runt på udden typ en halvtimma sen idrott. ni kan kalla mig hurtbullen josse! varit till amanda och fått biljetten. även köpt en biljett till utspraken och betalat flaket. känns ju ganska ok.  om 6 dagar åker vi. börjar få resefeber...

Måndag

Softdag, vart ett gympass och löpning långdistans på det. Sen blev det grill med hanna och amanda och middag ute. Har iprincip testat och packat ner hela garderoben. haha kommer ha övervikt med kläder.....
nu ska jag plugga....... åh kommer dö bland mina läxor!
Finner inga ord för denna karl. snälla, kan du bli min? :)

7 dagar

jobb igår, kärlek till ob.

hälsade på sara en sväng innan jag blev bjuden på go middag.

Idag är det 7 dagar till ayia, insane! måste se över mig packning och skaffa sololja hehe ska bli niggah 

F1!


porsörundan

Var gode jobbig, men är man inte kung och slog förra årets tid? 50 fucking minuter.
nu kan vi börja tagga ayia en vecka kvar snart och min väska är typ packad sedan ett tag tillbaka, så tagg är jag! haha

blev en kvällsfika på roasters med hanna och sara.
jobb imorgon as usual

6 maj

viktigt möte idag.... fuck säger jag bara!
lunchade med mamma. kollade teater.
jobbat stängning, jobbigt och svettigt...

Jalla!

12 dagar kvar!
Idag blev jag bjuden på våfflor med jordgubbssylt till brusch, mys! vidare till skolan, lärde mig inget som vanligt.
satt med projektrapporten typ ett år..... den kommer aldrig bli färdig.
Zumba med sara och carro, jävligt skoj och lök. Körde las ketchup movsen! nostalgi! och igår simmade jag med sara och hanna igen, satan vilken hurtbulle jag blivit! och porsörundan ska springas på lördag, ska slå min tid 52 min annars piskar jag mig själv.

13 dagar kvar

hoppsan det blev just 13 dagar kvar till ayia napa...
Tog fram resväskan idag och började packa ner lite kläder, åh vad jag längtar!
hälsade på hanna en snabbis också, nu ska jag sova i min underbara säng! :D

nära döden..

är och simmar längder på pontus med min idrottsgrupp, har simmat lite mer än hälften känner att min NYA bikinitrosa sitter löst. känner efter. knytet på trosan har släppt. åh nej, typ nära döden upplevelse. trosan hänger lite lätt. ville dö på riktigt. hade använt den i 30 min och den var sprillans. kollar på andra sidan, en sömm ifrån att lossna på andra sidan. haha då hade jag varit körd!  tur i oturen jag hade
fan vad less jag blev. alla killar satt och glodde... kunde inte ta mig upp, hanna fick slita upp mig medans jag höll ett väldigt stadigt grepp om trosan hahaha hade ju dött på riktigt om jag tappat trollan precis när alla står och kollar.
blev så jävla arg att jag gick till bikbok där bikinin var köpt och langar upp den blöta trosan på disken, haha fick en nya om tur var!

valbrog

hejhopp. idag har våran familj och saras varit till happis, jag sara och carro tog egen bil, rätt chill förutom att jag höll på köra på en ren och dö typ haha.åkte klockan nio, frukost på ikea. blev endast två öngott från ikea, ett par skor från skopunkten och lite karra från candyworld  till mig och malin som skulle stänga tsm, vi förtjänade lite valborgsmys! sen blev det så klart en runda på alko, det är ju rena rama heaven där! hehe massa gott och kult.
rejsade hem, tävlade mot några stekar grabbar,  körde 160!!!! måste vara personligt rekord. och jag var jätte rädd, adrenalinet pumpade! men de var nog fan de roligaste jag gjort på länge!! :D Tror våran snitt hastighet hem typ var 140 haha gick galet snabbt.
Direkt till jobbet, där vare sten dött! knappt en enda själ på storis så vi förstängde som fan och käkade godis. Men nu har jag jobbat 3 stängningar på rad så jag kan typ stänga i sömnen haha nä men är gode trött på det nu.
efter jobbet for jag till luddes stuga en sväng där det var valborgsmys
happy valborg eller vad man säger för nu ska jag sova tills jag vaknar! :D


RSS 2.0