pv

yes! jag och sara vann en dö viktig grej idag! :DD

har svin tråkigt, är svin snorig, är svin hungrig... det är i dessa lägen man skulle haft en slav... fast nu för tiden kallas det tydligen pojkvän.
behöver en sån idag.
vill ha. ge mig.
DREGGEL DREGGEL!!















leva livet

kom så ska vi leva!

Jag har nu äntligen en studentklänning och skor! det börja dra ihop sig, snart börjar livet på riktigt känns det som! :D
men först ayia napa. snart, snart!

igår vare chill, tog skinnjackan för första gången i vår satt och käkade en sallad med hanna på kultan.
sen drog jag hem till sara, hon bjöd på go middag och vi chillade :)

Fezt




fredag

har haft världens tråkigaste fredag. har legat hemma hela kvällen i min underbara säng med min inte så underbara kisse som ska ligga ovanpå ansiktet eller huvudet och suger i håret......







ser ut som en kines. hejhej

nu ska jag gosa ner mig lite mera och tagga lite jobb imorrn sen är vi bjuda på middag hos saras familj sen kanske de blir lite ferre :)


Uf mässa i jokkmokk jaooo













lite moterbygge, våran var ganska tjejig. knall rosa :D kom med i nsd också haha fult även fast v¨åran monter typ var fulast av alla...  nsd kanske tyckte synd om oss. Sen vare mys middag med förrätt och varmrätt och sämst underhållning med nån kille som gick på styltor och failade trick. sen blev det lite bus på kvällen med hanna vickan och martina. hängde med nå sköna grabbs så blev inte många timmars sömn i nk salen.

ändå rätt så kul tripp, hade dock kunnat vara i en lite mer cilivicerad stad och lite statsigare mat boende och underhållning tycker jag...

död

åh fyfan vad bra jag sov i min egen säng i natt.

uppblåsbar madrass i en nk sal är inget jag rekomenderar. sov ca tre timmar, upp klockan 06.00.
är glad iaf, det gick jätte bra på våran mässa och vi sålde mer än förväntat :)

nu ska jag nog sova ett tag till och ta igen min förlorade sömn.

Beställde hem min studentklänning igår, fan så snygg!!!! hoppas den är lika snygg på också ;)


GC







här ska jag och sara bo och bada. jag längtar!

ny piercad och fräsh



piercade mig igår, erkänn grymt!
 hihi skoja bara lite.

Glömde berätta om en lite flicka som kom fram till kassan idag på jobbet där jag stog så sa hon att jag såg ut som barbie. hon var kanske runt 5års åldern. tänk att en sån liten sak kan göra att man ler hela dagen. vart jätte glad :)

bilder












Vilken helg!

Tjeeeenare mannnen Ovster här!

har haft världens bästa helg på länge, den började sämst med begravning och jag grät och grät, tårarna ville inte sluta falla. Sen blev det PU samtal och det ser ljust ut vilket är bra, love it! Sen direkt och jobba lite :)

efter jobbet kom tina och hämtade mig, vi köpte lite godis och jag lyckades slarva bort min plånbok så blev awkward moment i kassan... de löste sig. Sen blev det filmkväll med alex sebbe och ludde, och tina bjöd på hembakad äppelpaj som var super god och vi lyckades välja en dålig film ännu en gång...
jag och tina har ju nästan en tradition att hänga med grabbarna äta något nybakat och kolla på en dålig film varje helg. Det blev en väldigt sen kväll, kom iväg från sunderbyn 4 sen skulle vi upp dagen efter och åka skridskor på isen, jag var död... 4 timmars sömn. ville avlida. typ.
men vi lyckades ta oss och gled lite skrillor efter isvägen med stavar. ska alltid åka med stavar från och med nu för det var underbart skönt :D Så hittade vi ett pimpel hål och körde "isgolf" fett kult hade jag och sara joinade också :) sen hade vi picknick vid bilen med varm oboy och käkade middag på donken, puss på mina klasspolare ni äger.
blev fest på kvällen med mandyz, roligt och jag är glad att allt löst sig. blev all star och en rätt så tidigkväll då jag skulle upp och jobba.
jobbade någon timma idag innan jag och sara for på äventyr. nu har jag skickat in min feta inlämningsuppgift och det känns så jävla bra plus att jag har renbäddat så kommer sova som en bäbis i natt. hihi

Och nu är resan över jul och nyår bokad med saras familj till gran canaria. 19 dagar, sjukt länge men så sjukt kul vi ska ha. kommer bli gal1! längtar. oj endast nio månader kvar .

puss och kjam


Fin dag!

idag har jag sara pappa carro och adam varit till storklinten, fan vad underbart det var! jag och sara gled för det mesta runt i skogsbacken myste i solen och åt god lunch.
kult att jag och sara skulle åka upp med lilla knappliftarna som typ är till för små kids och självklart lyckas jag ramla i liften för att jag står och smsar, självklart ligger jag kvar och smsar klart. kollar upp när jag är klar. får blckar som sa att jag var dum i huvudet och sara hade glidit iväg och låssades inte känna mig. HAHA jag dör så roligt!!!! kanske inte låter som det men de var.

kom hem och fixade mig innan sara och hela hennes familj kom hit och käkade gomiddag, resan över jul och nyår skulle planeras till gran canaria. så himla skoj det kommer bli! :) längtar! jag och sara i GC på nyårsafton, Dream!

sen fick jag agera lite taxi innan jag tina ludde sebbe och nisse drog hem till mig och kollade en dålig skräckfilm och käkade cheescake. muspus dag :D

Godnatt  :)


10Mars

mitt huvud sprängs av huvudvärk. jag orkar inte med alla läxor, nationella prov och skit. Jag vill gå ut, helst nu!!!

Dreams

har som vanligt underbar sovmorgn till kvart över ett lövlie! har drömt sjuka drömmar inatt...
jag och Tina var gangsters som åte runt fulla som fan på en liten trick cykel inne i stan och slogs med folk så var vi jagade av polisen. drömmar är alltid så fula haha.
Har hunnit hitta min fina student klänning också :D och igår satta vi upp lappar för nedräkning till studenten, fan vad nära det är nu! :)

var med sara igår, vi chillade och kollade bb. Drog världens vurpa utanför hennes hus, idag har jag ont :(

härrå

.

ikväll blire lite sol och bb med sarko, heipa.


möms




helgen













lite måttsund och lite fest :)

last weekend






sol och skidor

vaknade före fan idag också.
vart inge kåbdalis, blir uppskjutet till nästa helg då blir vi ett ännu större gäng :) tur var nog det också med tanke på vädret. Jag och sara drog till måttsund istället i "go vädret"... det blåste så in åt helvete på toppen, vinden piskade, snö i ögonen. inte alls så gott väder som vi trodde. det blev en snabbvisit och lite varm choklad innan vi rullade hemmåt.
väl hemma blir det världens jävla snöstorm, tur att det itne blev nå kåbban!

nu ska jag göra mig klar för lite fest med tina, wiho lite the end osånt :D

heipa

Mysis

idag blev de lite shopping med Tina och Martina på staden, sen lite fika. ivarsson joinade oss också ett tag, trevligt :) länge sen jag såg henne. saknar henne på jobbet jööö. kom tillbaka!

ikväll blev det häng hos ludde med tina alex och nisse. såg världens sämsta skräckis, såg bb, käkade godis och snackade skit.

nu ska jag sova för imorgon blite nog ltie salom och förhoppningsvis lite fest :D:DD:D:D:D


KUUUUUKEN

Missade min sista tandläkartid idag..... det betyder en att en rolig räkning kommer hem. FAN!!!!!! det var inte vad jag behövde. kuken på det.

blev lite shopping på staden och lunch innan jag gled mot jobbet.
fan vad kul det var på jobbet, vdn rikard bergfors skulle komma på besök så alla stog och skrubbade och gnuggade på allt de kunde hitta, inte en fläck fick synas. haha såg ganska kul ut. så var alla svin nervösa men det gick bra.
hälsade på sara och erik ett tag innan

jag är mör i hela kroppen, känns som att jag håller på bli sjuk. kuken på det!

imorrn ska jag sova ut så in i helvete!


hejdå.

DÖD

maj gaaad vad jag har sovit dåligt inatt, hostat som en invalid, sprungit och kissat säkert 4 ggr. sov knappt fyra timmar. upp klockan 9 för jobb till klockan 7.
min huvudvärk var inte nådig idag, trodde huvudet skulle sprängas sen har jag hållt på löka sönder också...
Trodde fan inte jag skulle överleva denna dag.
 det är så synd om mig. nu ska jag gå och dö. härrå


i was born to be brave

Idag är jag mattant igen, idag blir det min favvo mat halstrad strömming. yeey, har bjudit över en middagsgäst också. så snäll jag är.

idag kommer mina nellyskor, nu kan det bli sommar för jag är redo! :D

Tre plagg jag ofta bär

Trosor.
Bh.
linne.


RSS 2.0