barnvakt...

nu ska jag vara barn vakt i 3 dagara. vill inte orkar inte men vad gör man inte för pengar? jag som har haft utvecklingssamtal idag och jag är skoltrött, orkar inte längre. har velat hoppa av skolan men jag ska fan klara det!  nu ska jag packa och åka iväg :)

sleepover

väntar på tre väldigt sexiga brudar som är på väg hit nu , vi ska fetta och snacka skit som alltid slutar med att det spårar...... nu ska jag måla mina naglar medans jag väntar, har köpt en as frän färg idag!

våffeldag









sista dagen på praktiken idag, kommer nästan tårar! jag längtar inte tillbaka till skolan. kommer sakna max!
nu ska jacob hämta mig så ska vi sola, herligt
heis

spyjosse

som min pojkvän nu kallar mig.... ja efter våran klass fest hos jasmine tar jag och martina bussen tio över två hem, hon hoppar av på kallkällan och jag fortsätter. jag sätter in musik i öronen och sitter helt i min egna värld tills jag lötsligt blir dränkt.... i? jag tänkte först att det var vatten men det var spya... ja tjejen som satt bakom mig i bussen spydde över mig och killen framför mig. vet inte riktig hur det såg ut men det måste ju liknat en fontän eller liknande för man spyr fan inte upp i luften.  sen att hon inte ens sa förlåt gör mig så jävla irriterad. hade så jävla stor lust att vända mig om och spotta henne i ansiktet men jag kunde inte röra en fena för så skulle jag själv spy av stanken av hennes spya...

ja mina leggenis var genom blöta, min mocka skor var blöta, min dunjacka var full i spya, mitt hår var blött i spya, min mobil var blöt av spya. när jag kom hem hittade jag tomat i mitt hår, mysigt :)

höll på garva ihjäl mig när jag gick hem för att det var så jävla äckligt men ändå så komiskt att det var just jag av alla människor? varför kunde hon inte spy över någon annan så jag kunde fått garva istället. kul att jag fick börja duscha klockan tre på natten och sprita hela kroppen och mobil med handsprit....
 så nu vet alla!
nu behöver inte folk längre viska och peka på bussen till skolan så nu vet alla att det var jag! :)

nu ska jag tralla till stil med sara för ett afro pass!  tjaooo 



reklam..

Fick sluta praoen halv 12 idag för att jag hade inspelning av reklamen för haiti med kören på isvägen idag.  helt ok. Om jag har förstått rätt så kommer reklamen visas på tv i iprincip hela världen...... haha!!!! sen lunchade jag och hanna på stan i våra pälsar. tänkte testa subway men insåg att snitt priset på en macka inte var så lågt så knallade till daggan! Daggan sviker aldrig

nuuu ska jag damsuga, äta middag, kolla avenyn, laga lunch tills imorgon, duscha, göra läxor, cheka tradera, hört fett kola rykten om att sajten äger fett mykä azzå! sen mysa och kolla film med min snygging :)

heijdo


bilder











sofie 18!

puss



Idag for du till himlen, jag kommer sakna dig!

invigning


prao

Imorrn börjara praoen på max storheden... hoppas på jobb! hörde lite skvaller från camilla som jobbat dära att dom behöver personal på sommaren så kan ju alltid hoppas.
 
pappa håller på göra klart de sista i mitt rum nu så ikväll inviger jag och jake:)

Hollywoodfruar ikväll, ÅVSUM!

och många hjärtan till vädret idag <3<3<3<3<3<3

nytt rum



mitt  nya rum är klart hehe! :D

sportlov












hemma!

heeei, nu är jag hemma och lovet är slut.....


jag vill typ ha..



typ..

kalix






kalix...

RSS 2.0