bad girl!

Jag hatar mitt liv så jävla mycket!! vill härifrån nu, nu, nu! måste flytta och det är snart! finns ingenting att leva för i den här staden, fest livet suger, allt suger! jag är ung! jag vill leva!

Men jag älskar att jävlas och förstöra, och jag ska jävlas och vara elak until the end! mohahahah, det är jag miiicket micket bra på! En mensmormor mindre gör absolut ingenting, det tar ingen skada av :) Bye bye bitch!

fan

FAAAAAAN!
kan inte göra något utan att tänka. fan fan fan! allt är som bortblåst, fem jävla år. spårlöst borta. jag är kvarlämnad ensam, jag orkar inte.


livet

vad är livet? ingengting! hatar allt just nu. finns ingenting värt. ingenting!
har mått som en jävla kossa igår och idag. igår mitt i natta for jag och hälsa på amanda och drack te och pratade ut lite. idag har jag jobbat och det var fruktansvärt jobbigt! for till leos sen vidare till eva och kollade på hennes jävligt söta kattbebis. dog. nu ska jag fan sova. Blir ikea och happis imorrn, måste tänka på annat! ska hämta ut min telefon som jag också lyckats tappa när jag var nyktrast på stället från biltaket......... varför är jag så jävla klantig?
igår lyckades jag även låsa in mina bilnycklar i bilen. fan vad förbannad jag var på mig själv. ååh hatar allt.
sova vare. hejs

Nolla looser idiot äckel pateiska jävla svin.

kärt barn har många namn. borde det inte vara tvärt om ? den man hatar har man oftast många fula smeknamn på! jag är så jävla sårad, ledsen, besviken och arg. jag vill försvinna. vill inte minnas. varför minns jag ? allt.

stek!

det är underbart stekar väder ute, har hängt med massa tjejor på udden två dagar i rad nu. solat badat och kollat ppå grapparna som spelat volleyboll. helt okej. dessutom börjar jag jobba fyra varje dag så jag hinner göra allt, love it!
imorrn kommer tina, martina och amanda hit, vi ska tvätta våra bilar och bada pool, sen ska vi väll dra och hänga på nån strand :)

RSS 2.0