kalix

drar på äventyr till kalix, bor hos Dara med Hanna, kan bli riktig kul! sen drar vi vidare med amanda och ylle till fonko och happis :)

bileer








kupan

okej idag vaknade jag vid åtta av byggarbetarna som lever om.... och idag har dom satt upp tapeterna i mitt nya rum, jävligt nice! på måndag lägger dom nytt golv också :)

var på stan med carro ett tag, sen kom hanna.  vi slank in på våran favorit butik kupan. gick in för att hitta ett par brallor man kan göra till shorts för typ en tjuga men kom ut med någonting helt annat...

köpte slingor också måste ju göra nått utav mitt hår.... men vet inte vad? mörkt, ljust eller rött? hanna och amanda får exprimentera lite ikväll.

nu håller pappa på med feting middag, det blir grillad fläskfilé och potatisgratäng, Mmmmm ;)


pics
















bilder











international skip school day

He-He jag joinar! en extra lovdag är väll aldrig fel.

jag har nå sån fruktansvärt mycket träningsvärk i brösten men de e gr8!


spinpump

Drar på spinpump med blomman. 
inatt drömde att jag var överviktig och gick från övervikt till FETMA för att jag åt så mkt och det ska ALDRIG få hända! aldrig. så nu är det slut med max och godis.

gonatt


nu tänkte jag sova och jag tänker sova med min svettiga sport bh på mig för att inte få hängtuttar! Carro joinade mig frivilligt i bädden idag så hon kommer få känna på ingrodd svettlukt när vi spoonar : ) hihi!



Hon sover redan... ska nog terra henne lite  mer innna jag lägger mig. sminka henne medans hon sover, det är riktig jävla kul! eller varför inte prova något nytt, sprit penna i pannan? en snopp kanske som inte går bort så hon får gå runt så i skolan?

tack gud.

Tackar gud för Google Translate!


jag vill vara afrikan!

tänk vad skönt med sol året runt.
tänk vad skönt att vara brun.
tänk vad skönt att inte behöva ha kläder.
tänk vad skönt att inte ha nå pengar.
tänk vad skönt att det inte finn några affärer.
tänk vad skönt att inte behöva tänka på att köpa ny slalomjacka eller vinterkläder.
tänk vad skönt att inte gå i skola.
tänk vad skönt med inga läxor.


jag vill vara född i afrika!
jag ska föda mina barn i afrika.

.....fast jag lever typ redan som en afrikan, jag har inga pengar, jag har bara trasiga eller för små kläder.  inte ens en nya slalomjaka för 500 spänn är man värd......


morrn



GO MORRN!
fräsh och fin som vanligt


pilla näsan

alla tofflar med sina pojkvänner! Likaså min pojkvän med sina pojkvänner... och jag ser hockey, äter choklad tomte (som jag köpte på rean på Ö&B för fem spänn) och pillar näsan :)


tillbaka

söt


RSS 2.0