Valborg!

har sjungt in våran med kören idag på kulturenshus trappan... vadå vår? det snöar ute. fyller år om 29 dagar, då brukar man kunna sitta ute i kjol och linne. aja, har just färgat mitt hår mörkbrun och ätit go middag!

nu ska jag ut och missbruka alkohol, ha en trevligt valborg! :)



tina 18









i helgen fyllde tina 18, jävligt kul! och vi gav ju givetvis bästa presenten, snoppsugrören!

mitt liv

mitt liv är så jävla hektiskt jus nu, hinner inte göra någonting. inte ens en powernap efter skolan längre. det är jobb, körkort, läxor, uppgifter, träna, sova, äta, umgås med vänner familj och nöjen. Dagarna känns så korta.
jag behöver tid! fick jag önska mig någonting skulle det vara med tid.

nu ska jag plugga hejpa


mys middag

Idag tog jag min första riktiga tur med bajken för en mys middag med hanna och vickan på... Mcdonalds... svek alltså max, min egen arbetsplats... :o
Cyklade som en jävla idiot från björsbyn till mcdonalds för att hinna! Satt där och snackade skit i tre timmar, jävligt trevligt! inte så ofta man ser vick längre.

nu ska jag fortsätta kolla animalplanet, djurpolisen. så jävla hemskt! jag började gråta så kunde inte fortsätta kolla.

gokvell eller natt


what about us, what about us?





jag vet inte, jag vet ingenting. jag vill inte veta!

Lasse liten

Lasse våran nya lilla familjemedlen, han har bott med oss i en vecka och tre dagar nu.  han är så förbannat söt!
har har fått nån vana att sova med mig varje kväll och jag tackar inte nej till en söt kille i min bäd varje dag ;)
nu ska vi mys tsm och kolla animal planet sen sova! :)





första skoldagen

oooops! råkade försova mig till tolv idag, började kvart över åtta... har vänt på dygnet helt, förut vaknade jag klockan åtta av mig själv varje dag... Det är så jäkla skönt att vakna tidigt och ha hela dagen framför sig! :)

over the rainbow, blue birds fly

Jag har världens sämsta dag idag! jag är jävligt deppig och jag vet fan inte varför....  eller ja, det har väll hänt en hel del tråkiga saker den senaste tiden, saker som inte ens rör mig gör mig ledsen... är väll inne i någon sorts skit period.
har inte flyttat min feta röv från sängen och datorn många ggr idag. endast för toa besök och för mat behov.  Nu ska sol sidan få uppmuntra mig medans jag väntar på min kära vänner som är på väg hit :)


RSS 2.0